Orecchiette cu năut și Rabe de Broccoli
Orecchiette cu năut și Rabe de Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 486 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, năut, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Orecchiette cu năut și Rabe de Broccoli, Orecchiette Cu Rabe De Broccoli Și Năut, și Orecchiette cu Rabe de Broccoli și năut prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați năut și sotati 2 minute sau până când abia încep să se rumenească.
Se adaugă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se sotează 30 de secunde.
Adăugați rabe de broccoli și bulion de pui la tigaie; aduceți la foc mic și gătiți 3 minute sau până când Rabe de broccoli este crocant-fraged.
Se amestecă pastele fierbinți și sarea; gătiți 2 minute sau până se încălzește pe tot parcursul.
Împărțiți între 4 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu parmezan.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"O mulțime de carne, fructe de pădure și caracterul de prune pe nas și cerul gurii. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stilul Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru epocă. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu purpuriu-roșu, dar luminos și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de tanini în care se remarcă cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.