Orecchiette cu năut

Orecchiette cu năut
Orecchiette cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 765 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, pastă de roșii, naut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe, Orecchiette cu verdeață, Mozzarellan și năut, și Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut.

Instrucțiuni

1
Puneți năutul într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și înmuiați peste noapte. A doua zi scurgeți năutul și clătiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu sos, adăugând ceapa, țelina, morcovii, usturoiul și rozmarinul. Gatiti acest amestec la foc mediu mare aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, dar inca nu sunt colorate.Condimentează cu multă sare și piper (fasolei le place destul de multă sare), apoi adaugă ardeiul roșu dulce și un vârf de fulgi de ardei roșu. Se amestecă sosul de roșii și bulionul. Apoi adăugați nautul pre-înmuiat, amestecând pentru a încorpora. Aduceți oala la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional timp de 1mm până când năutul este fraged. Poate fi necesar să adăugați puțin mai multă apă prin acest proces pentru a menține un nivel constant.Gustă amestecul. Năutul beneficiază de o metodă de condimentare târzie a procesului, așa că condimentați-le cu generozitate în acest moment. Apoi opriți focul până când sunteți aproape gata de servit. În acel moment, aduceți lichidul la fierbere și adăugați pastele. Dați focul la mediu și gătiți până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți ramura de rozmarin și serviți cald.Treceți la masă ulei de măsline foarte bun și parmezan pentru a garnisi fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
4
Se servește cu multă pâine rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista