Orecchiette cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.18 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 859 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă aveți roșii de struguri, câteva liniuțe sos fierbinte, pecorino romano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa), Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Rabe de Broccoli), și Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert și sareți-o din belșug, aruncați pastele și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul de măsline, 3 rotații ale tigaiei, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile, țelina, șalotele și usturoiul, gătiți 4 până la 5 minute apoi adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper, ridicați focul la mediu-înalt și gătiți roșiile până când izbucnesc, 4 până la 5 minute. Se amestecă mazărea și crabul, se încălzește 2 minute, apoi se adaugă sosul fierbinte și vinul, se reduce vinul un minut, apoi se amestecă în stoc, se încălzește încă 1 minut, apoi se adaugă smântână - o întoarcere a tigaiei, pătrunjel, tarhon. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire