Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa)
Orecchiette cu Broccoli rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) este un vegetarian felul principal. O porție conține 649 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de broccoli rabe, ulei de măsline, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe), Orecchiette Cu Broccoli Rabe, și Orecchiette Cu Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate frunzele departe de broccoli rabe și îndepărtați miezul central din fiecare frunză.
Îndepărtați partea inferioară de 3 centimetri a tulpinii și curățați restul până la mugurii florali. Clătiți bine în apă curentă rece.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați broccoli rabe și amestecați pentru a se scufunda. Gatiti, neacoperit, pana cand este fraged si de culoare verde intens, 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante sau clești, ridicați verdeața din apă și clătiți sub apă curentă rece.
Scurgeți frunzele într-o strecurătoare pentru câteva minute, apoi tocați-le grosolan și dați-le deoparte.
Aduceți la fierbere o altă oală mare cu apă sărată.
Adăugați orecchiette și amestecați pentru a scufunda și separa pastele. Gatiti, neacoperit, pana cand pastele sunt al dente, aproximativ 8 minute. Rezervați aproximativ 1/4 cană din apa de gătit pentru Paste pentru a termina vasul, dacă este necesar.
În timp ce pastele se gătesc, într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și saut-ul, amestecând frecvent, până la culoarea aurie deschisă, aproximativ 1 minut.
Adăugați fulgii de ardei roșu, dacă folosiți, broccoli albit rabe și apa de gătit rezervată pentru paste, după cum este necesar.
Scurgeți orecchiette într-o strecurătoare, agitând bine pentru a îndepărta excesul de apă, apoi adăugați-l broccoli rabe în tigaie și aruncați împreună la foc moderat până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Serviți pastele garnisite cu Pecorino Romano.