Orange Vis Pumn

Orange Vis Pumn
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Orange Dream Punch. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 61 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți ghimbir, șerbet de portocale, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Plăcintă De Vis Portocaliu, Vis Portocaliu, și Plăcintă De Vis Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șerbetul și concentratul de suc de portocale congelat într-un bol cu pumn. Se lasă să se dezghețe timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă berea de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista