Onaga La Grătar

Onaga la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de zahăr, frunze de coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pan prăjită Onaga (Red Snapper) cu ananas carbonizate Sugarloaf, Hawaiian inimile de palmier și Kafir var Jus, Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și cremă și coulis de cireșe, și Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înscrieți peștele și introduceți ghimbirul în tăieturi.
Puneți peștele într-un castron.
Amestecați restul ingredientelor împreună într-un bol și turnați marinata peste pește înainte de a grăta. Marinați aproximativ 20 de minute. Înfășurați peștele în folie și puneți-l pe grătar. Gatiti pana cand carnea este doar opaca.