Omul Naam al lui Andy Ricker Hom Daeng (ulei de șalotă)
Andy Ricker ' s Naam Man Hom Daeng (ulei de șalotă) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos), Tortul cu morcovi al lui Andy Ricker, și Andy Ricker 's Tam Taeng Kwaa (salată de castraveți thailandezi) din' Pok Pok.
Instrucțiuni
Înjumătățiți șalotele pe lungime, îndepărtați coaja și tăiați-le pe Bob cât de subțire puteți. (Pentru a face acest lucru mai ales rapid și precis, utilizați o mandolină.) Fotografiați pentru felii care au o grosime de aproximativ 1/16 inci.
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un recipient rezistent la căldură.
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mică pentru a ajunge la o adâncime de 3/4 inch sau cam asa ceva. Puneți tigaia la foc mare și aduceți uleiul la 275 de grade. (Sau testați dacă uleiul este suficient de fierbinte: de îndată ce o bucată de șalotă adăugată la bulele de ulei imediat, adăugați restul.)
Adăugați șalotele, apoi dați imediat focul la minim (nu fiți tentați să grăbiți procesul cu foc mare) și amestecați o dată sau de două ori.
Gătiți, amestecând și răzuind ocazional părțile laterale și reglând căldura pentru a menține o sfârâie blândă, până când șalotele sunt maro auriu intens și complet crocante, 10 până la 20 de minute. Dacă procesul durează mai puțin timp, înseamnă că uleiul este prea fierbinte și riscați un rezultat amar. Veți obține rapid atarna de ea.
Se toarnă conținutul tigaiei prin strecurătoare, rezervând uleiul aromat. Agitați ușor strecurătoarea, apoi transferați șalotele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și răci în mai mult sau mai puțin un strat. Deoarece șalotele continuă să gătească după ce părăsesc uleiul, până în acest moment vor fi trecut de la maro auriu intens la maro intens.