Omletă și brânză se topește
Omletă și brânză se topește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, cheddar, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, Șuncă și brânză se topește, și Se Topește Brânza De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați jumătățile de baghetă, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt mare, cu margini.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate și sare într-un castron mare.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Lasă slănina să se răcească; se sfărâmă.
Scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. gras.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie și gătiți, împingând și întorcând ouăle cu o spatulă mare și flexibilă, astfel încât să formeze caș mare, până când este umed, dar solid, 2 până la 3 minute.
Puneți ouăle pe baghetă. Se acoperă cu slănină rezervată, brânză și scallions. Se fierbe până se topește brânza, 1 până la 2 minute.