Omletă Mexicană

Reteta omleta Mexican este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $18.85 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 276g de proteine, 403g de grăsime, și un total de 5105 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, chorizo, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Omletă Subțire Mexicană, Omletă în stil Mexican cu Chorizo, ciuperci și roșii, și [] Omletă de somon afumat cu sos de soia dulce & Sriracha & cum să aibă omletă pentru cină pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.