Omletă De Stridii Taiwaneze
Omleta de stridii taiwaneză este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 424 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă miso, apă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Taitei taiwanezi cu sos de carne (spaghete taiwaneze), Omletă Cu Stridii Prăjite, și John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ketchup-ul, oțetul, zahărul, sosul de soia și pasta miso într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 2 minute. Într-un castron separat, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă rece sau la temperatura camerei.
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul de ketchup și gătiți, amestecând, până la barbotare și îngroșare, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați ouăle, sarea și piperul alb într-un castron mediu și bateți ușor.
Combinați amidonul de cartof dulce și 1/4 cană de apă rece sau la temperatura camerei într-un castron mic și amestecați bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați stridiile și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, împingând marginile ocazional și înclinând tigaia pentru a lăsa ouăle crude să curgă sub omletă, continuând să gătiți până când majoritatea ouălor sunt fierte, dar suprafața superioară este încă umedă.
Se amestecă încă o dată amestecul de amidon din cartofi dulci și se toarnă peste ouă, lăsându-l să treacă peste suprafață și se varsă ușor peste margini.
Așezați scallionii și verdeața de țelină deasupra omletei. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți tigaia scurt pentru a permite verdețurilor să se ofilească ușor, aproximativ 1 minut.
Slăbiți omleta băgându-i în lateral și scuturându-i pentru a vă asigura că se mișcă ușor. Întoarceți cu grijă omleta folosind două spatule sau împingând tigaia înainte și smucind-o înapoi. Gatiti pe a doua parte pana cand ouale sunt setate, doar cateva secunde. Inversați omleta pe un vas de servit. Puneți sosul generos peste el și serviți imediat.