Omletă De Legume Japoneze

Omletă De Legume Japoneze
Omleta de legume japoneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 457 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 1. Un amestec de varză, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă Rulată Japoneză (Dashi-Maki Tamago), Dashi-Maki Tamago (omletă japoneză în stil casnic), și Oală fierbinte japoneză de vită și legume.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de 2 până la 3 căni pentru microunde, amestecați orezul și 1/2 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic și gătiți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când apa este absorbită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Să stea.
3
Între timp, bateți oul, albușurile și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați 1/8 linguriță de sare în ouă; amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-o tigaie antiaderentă de 6 până la 8 inci, amestecați varza și ceapa la foc mare până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presara cu piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Reduceți căldura la mediu.
8
Se toarnă amestecul de ouă peste legumele fierte. Pe măsură ce ouăle sunt setate, folosiți o spatulă largă pentru a ridica porția gătită și lăsați lichidul să curgă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Când sunt aurii pe fund și încă umede deasupra, în aproximativ 2 minute, slăbiți ouăle din tigaie cu spatula, apoi glisați spatula sub omletă pe o parte și răsturnați aproximativ 1/3 din ea peste centru. Înclinați tigaia pentru a aluneca marginea desfăcută a omletei pe o farfurie, apoi înclinați tigaia pentru a rula restul omletei pe acea margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se presara cu nori slivered.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
12
Se servește cu orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
13
Note: puteți utiliza 1/2 cană de înlocuitor de ou achiziționat pentru ou și săriți pasul Nori este alge marine uscate; furikake este un amestec de condimente de fulgi de pește uscat, semințe de susan și nori. Ambele sunt vândute în magazinele alimentare japoneze și în supermarketurile bine aprovizionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FurikakeFurikake
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Alge MarineAlge Marine
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
NoriNori
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista