Omletă De Legume Japoneze

Omleta de legume japoneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 457 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 1. Un amestec de varză, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă Rulată Japoneză (Dashi-Maki Tamago), Dashi-Maki Tamago (omletă japoneză în stil casnic), și Oală fierbinte japoneză de vită și legume.
Instrucțiuni
Într-un castron de 2 până la 3 căni pentru microunde, amestecați orezul și 1/2 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic și gătiți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când apa este absorbită, 4 până la 5 minute.
Între timp, bateți oul, albușurile și 1 lingură de apă.
Adăugați 1/8 linguriță de sare în ouă; amestec.
Într-o tigaie antiaderentă de 6 până la 8 inci, amestecați varza și ceapa la foc mare până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Se presara cu piper dupa gust.
Reduceți căldura la mediu.
Se toarnă amestecul de ouă peste legumele fierte. Pe măsură ce ouăle sunt setate, folosiți o spatulă largă pentru a ridica porția gătită și lăsați lichidul să curgă dedesubt.
Când sunt aurii pe fund și încă umede deasupra, în aproximativ 2 minute, slăbiți ouăle din tigaie cu spatula, apoi glisați spatula sub omletă pe o parte și răsturnați aproximativ 1/3 din ea peste centru. Înclinați tigaia pentru a aluneca marginea desfăcută a omletei pe o farfurie, apoi înclinați tigaia pentru a rula restul omletei pe acea margine.
Se presara cu nori slivered.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește cu orez fiert fierbinte.
Note: puteți utiliza 1/2 cană de înlocuitor de ou achiziționat pentru ou și săriți pasul Nori este alge marine uscate; furikake este un amestec de condimente de fulgi de pește uscat, semințe de susan și nori. Ambele sunt vândute în magazinele alimentare japoneze și în supermarketurile bine aprovizionate.