Omletă de cartofi, ciuperci și Pesto
Omleta cu cartofi, ciuperci și Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 138 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesto clasic, ardei gras, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Cu Ardei De Ciuperci, Omletă Cu Spanac De Ciuperci, și Omletă Cu Ciuperci Și Albuș De Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și ardei gras; saut 5 minute.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; se acoperă cu cartofi (nu se amestecă). Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 8 minute sau până când centrul este setat.
Răspândiți Pesto clasic peste omletă. Slăbiți omleta cu o spatulă și tăiați-o în jumătate. Glisați jumătățile de omletă pe farfurii.