Omletă cu spanac și parmezan
Omletă cu spanac și parmezan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap mâncare de dimineață. O porție conține 207 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de spanac pentru copii, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ierburi Proaspete Și Parmezan Omletă, Ouă amestecate cu ciuperci, ceapă și parmezan, și Ouă Amestecate Cu Spanac Și Roșii.
Instrucțiuni
Bateți 2 ouă mari într-un castron mic; se condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați 3 căni de spanac pentru bebeluși și gătiți, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați ouă; gatiti, amestecand ocazional, pana cand este setat, aproximativ 1 minut. Se amestecă 1-2 linguri parmezan ras.
Se presară cu fulgi de ardei roșu zdrobiți.