Omletă cu spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie
Omleta cu spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinaigretă de șampanie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 929 calorii, 23g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ouă, oțet de șampanie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă cu spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie, Salată De Spanac De Căpșuni Cu Avocado Și Vinetă De Șampanie, și Salată crocantă de brânză de capră cu vinetă de șampanie.
Instrucțiuni
1
Pentru omletă: într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt bine biciuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați arpagicul, cimbru, sare și piper, amestecând împreună. Apoi, într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați tigaia să se încălzească până când este fierbinte. Opriți focul, adăugați spanacul și aruncați: acest pas trebuie făcut rapid, având grijă să nu gătiți prea mult sau să ofiliți spanacul. Apoi, așezați aceeași tigaie la foc mare, lăsați tigaia să se încălzească, reduceți focul la mediu și adăugați ouăle bătute. Odată ce ouăle au fost adăugate, continuați să gătiți la foc mediu, împăturind exteriorul spre mijlocul tigaiei. Această pliere și amestecare va asigura că ouăle se gătesc uniform și nu se rumenesc. Odată ce ouăle sunt aproape complet fierte, după 2 până la 3 minute, adăugați spanacul și brânza în centrul ouălor. Apoi pliați o parte peste spanac cu o spatulă și repetați cu cealaltă parte. În cele din urmă, răsturnați omleta umplută și farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spanac
Brânză
Arpagic
Cimbru
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
3
Pentru vinetă: într-un castron mare, amestecați împreună pasta de chile, oțetul, sarea și mierea până se amestecă bine, 1 minut. Apoi, turnați încet uleiul de struguri, amestecând constant pentru a emulsiona. Asigurați-vă că nu adăugați uleiul prea repede, deoarece acest lucru va face ca pansamentul să se rupă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Pastă De Chili
Vinetă
Condimente
Oțet
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Pentru a asambla: aruncați fructele cu vinaigreta. Folosiți o lingură cu fante pentru a porționa fructele pe farfurie cu omletă și garnisiți cu menta feliată.