Omletă cu Pastramă cu față deschisă pe Pumpernickel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta cu Pastramă deschisă pe Pumpernickel. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 218 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, mărar, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Omletă cu față deschisă, Omletă de legume cu față deschisă, și Omletă Cu Sparanghel Deschis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castraveți, muștar, oțet, hrean, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un bol.
Lăsați să stea 10 minute, aruncând ocazional.
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, mărar, ouă, Pastramă și ceapă într-un bol, amestecând cu un bici.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gatiti 2 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 8 minute sau până când este setat.
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare felie de pâine; deasupra cu 1 bucată de omletă și 1/4 cană amestec de castraveți.