Omletă Cu Ciuperci
Omleta de ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 163 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Încercați Omletă Cu Ardei De Ciuperci, Omletă Cu Ciuperci Și Albuș De Ou, și Omletă Cu Spanac De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 8-in. tigaie, încălziți untul până când sfârâie.
Se sotează ciupercile, semințele de chimen și ardeiul de lămâie timp de 3-5 minute.
Într-un castron mic, bateți ouăle, sarea laptelui și piperul.
Se toarnă peste ciuperci. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, pliați omleta în jumătate.