Omletă Cu Ceapă Caramelizată, Rucola Și Parmezan
Caramelizat ceapa, rucola și parmezan brânză omletă ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 46 minute. Un amestec de usturoi, oțet balsamic, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Omletă Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră, Pizza cu cartofi dulci prăjiți și ceapă caramelizată cu sos B-Chamel, brânză Fontina și salată de rucola, și Pizza cu ceapă caramelizată cu Gorgonzolan și Rucola.
Instrucțiuni
Pentru ceapă: încălziți Fleischmann ' s și uleiul în tigaie sote medie la foc mediu-mic. Când Fleischmann ' s s-a topit, adăugați ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Când ceapa s-a înmuiat și începe să se rumenească, adăugați oțet.Gatiti ceapa inca 20 de minute sau pana cand este foarte moale si de culoare Maro inchis. Rezervați 1/3 cană de ceapă pentru omletă. Răciți și păstrați ceapa rămasă într-un recipient etanș pentru o altă utilizare.Pentru omletă: pulverizați ușor tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Adăugați ceapa rezervată, rucola și usturoiul în tigaie.
Se sotează 1 minut sau până când rucola s-a ofilit.
Combinați Bătătoarele de ouă, brânza și piperul; se toarnă amestecul în tigaie. Gatiti neatins 1 minut sau pana cand marginile incep sa se fixeze. Trageți ușor marginile spre centru pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Repetați de două ori; acoperiți cu capac. Continuați să gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când centrul este setat. Îndoiți omleta în jumătate.
Tăiați în jumătate; serviți imediat.Pentru ceapă: încălziți Fleischmann ' s și uleiul în tigaie sote medie la foc mediu-mic. Când Fleischmann ' s s-a topit, adăugați ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Când ceapa s-a înmuiat și începe să se rumenească, adăugați oțet.Gatiti ceapa inca 20 de minute sau pana cand este foarte moale si de culoare Maro inchis. Rezervați 1/3 cană de ceapă pentru omletă. Răciți și păstrați ceapa rămasă într-un recipient etanș pentru o altă utilizare.Pentru omletă: pulverizați ușor tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Adăugați ceapa rezervată, rucola și usturoiul în tigaie.
Se sotează 1 minut sau până când rucola s-a ofilit.
Combinați Bătătoarele de ouă, brânza și piperul; se toarnă amestecul în tigaie. Gatiti neatins 1 minut sau pana cand marginile incep sa se fixeze. Trageți ușor marginile spre centru pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Repetați de două ori; acoperiți cu capac. Continuați să gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când centrul este setat. Îndoiți omleta în jumătate.
Tăiați în jumătate; serviți imediat.