Omletă cu brânză pufoasă la cuptor cu Salsa de piersici
Omleta de brânză pufoasă la cuptor cu Salsa de piersici ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de conserve de piersici, salsa, amestec de brânză mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Omletă pufoasă de desert cu piersici și blenderul de mână KitchenAid cu 5 trepte, Omletă Pufoasă, și Omletă Pufoasă De Porumb.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit.
Presărați 1 cană de brânză și ceapa în farfurie.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și ouăle cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează bine.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă; coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până se topește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Într-un castron mic, amestecați salsa și conservele.