Omletă Crocantă De Șuncă Cu Brânză Și Ciuperci

Omletă Crocantă De Șuncă Cu Brânză Și Ciuperci
Omleta crocantă de șuncă cu brânză și ciuperci este o fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 736 calorii, 48G de proteine, și 57G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun crocant cu ciuperci balsamice caramelizate + brânză de capră, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista