Omletă Cremoasă Cu Legume

Omleta cremoasă de legume este o fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 445 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă de brânză, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Omletă Foarte Vegetală, Omletă Cu Brânză Vegetală, și Omletă Cu Legume Încărcate.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mică, grea, antiaderentă, acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Adăugați ardei gras roșu și următoarele 5 ingrediente. Gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana cand ardeii sunt fragede.
Scoateți amestecul din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de unt în tigaie și topiți la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Întoarceți omleta.
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate de amestec de legume. Dollop cu jumătate de cremă de brânză și se presară cu jumătate de brânză feta. Îndoiți în jumătate. Gatiti 2 minute sau pana se topeste branza. Pentru a face următoarea omletă, repetați cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de legume și brânzeturile.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Philadelphia Soft Cream Cheese cu arpagic și ceapă.
* 1/4 cană de brânză elvețiană mărunțită poate fi înlocuită.