Omletă Colorată Cu Brânză
Omleta de brânză colorată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porție cu 179 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, oul, brânza cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brânză mac 'n' colorată, Friptură la grătar umplută cu brânză elvețiană colorată și brânză albastră cremoasă, și Omletă cu spanac și brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oul, albușurile, spanacul și sosul de piper; pus deoparte. Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ardeiul rosu si ceapa pana se inmoaie. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se fixeze imediat la margini). Pe măsură ce ouăle se stabilesc, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, presărați cu brânză; ori omleta în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie.
Vin recomandat: Vin Spumant
Omletă în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.