Omletă Clasică Franceză
Omleta clasică franceză este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 144 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tehnica clasică de omletă a lui Chiarello, Omletă Franceză, și Omletă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați o picătură de sare, o picătură de piper și două ouă într-un castron mic. Se amestecă cu un tel până se omogenizează (nu exagerați).
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu. Topiți 1/2 linguriță de unt în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gătiți 60 de secunde sau până când ouăle au consistența ouălor amestecate foarte moi (centrul va arăta în continuare umed), amestecând constant cu o spatulă de cauciuc. Înclinați tigaia în timp ce amestecați pentru a umple orice găuri cu amestec de ouă nefierte. Rulați spatula în jurul marginilor și sub omletă pentru a o slăbi din tigaie. Împingeți un capăt al omletei în sus pe buza frontală a tigaiei.
Rulați celălalt capăt al omletei spre buză pentru a închide omleta. Întoarceți-vă pe o farfurie, cu cusătura în jos. Repetați cu restul de sare, piper, ouă și unt.
Notă nutrițională: ouăle sunt în mod natural bogate în colesterol alimentar, dar aceste omlete se încadrează bine în liniile directoare privind grăsimile și caloriile.