Old Bay, La Grătar, Friptură De Ton Cu Tei

Old Bay friptură de ton la grătar de tei la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline, condimente, suc de var și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Old Bay, La Grătar, Friptură De Ton Cu Tei, SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, și Friptură De Ton La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial; adăugați pește. Întoarceți-vă la haină. Marinați 20 de minute, întorcându-vă ocazional.
Grill sau broil 8-10 minute per inch de grosime sau până la fulgi de pește cu ușurință cu o furculiță. Ungeti cu marinata la jumătatea gătit. Aruncați marinada rămasă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.