Okra și creveți prăjiți în tigaie
Okran și creveți prăjiți în tigaie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 126 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Okra condimentată prăjită în tigaie, Tigaie Prăjită Okra Condimentată, și Creveți Prăjiți În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează okra în 1 lingură. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați okra într-un castron mare.
Adăugați roșiile și 1 lingură. ulei la tigaie; se sotează 3 minute sau până când pielea începe să izbucnească.
Transferați roșiile în castron cu okra.
Adăugați creveți și 1 lingură rămasă. ulei în tigaie; presărați creveți cu ardei roșu.
Se sotează 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Adăugați usturoiul; se sotează 30 de secunde. Se amestecă amestecul de okra și se fierbe 1 până la 2 minute sau până când este fierbinte. Se amestecă sare, piper și pătrunjel.