Ochi de rotund cu sos de usturoi prăjit

Ochi de rotund cu sos de usturoi prăjit ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 121 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de carne de vită, căței de usturoi, friptură rotundă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rotund ochi prăjit cu cimbru cu unt de Gorgonzola, Halibut prăjit cu sos de usturoi, și Sos De Roșii Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Așezați capetele de usturoi într-un vas de copt de 1 litru; adăugați 1/2 cană bulion. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră. Se răcește 10 minute; îndepărtați capetele de usturoi, rezervând lichidul de gătit. Separați cuișoarele; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi și aruncați pielea.
Așezați lichidul de gătit rezervat, pulpa de usturoi, 1 1/2 căni de bulion, 1 linguriță de maghiran și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți sosul de usturoi deoparte.
Combinați 3 lingurițe de maghiran, 1/2 linguriță de sare, 8 căței de usturoi și șalotă într-un robot de bucătărie; procesați la o pastă grosieră. Tăiați grăsimea din friptură; faceți fante adânci de 3/4 inch în friptură. Lingură 1/4 linguriță pastă de maghiran în fiecare fantă; frecați friptura cu pasta rămasă.
Se presară friptura cu piper. Acoperiți și răciți 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 15 minute. Puneți tigaia și picăturile deoparte.
Adăugați coniac și 1/2 cană sos de usturoi în tigaia broiler, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați amestecul de coniac și sosul de usturoi rămas într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Tăiați friptura peste cereale în felii foarte subțiri; serviți cu sos de usturoi.
Notă: omiteți brandy, dacă doriți