Ochi de coastă cu brânză de capră, muștar Meyer cu lămâie și miere și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ochii de coaste cu brânză de capră, muștar Meyer cu miere de lămâie și Nasturel. Pentru $ 8.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1007 calorii, 61G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de suc de lămâie, muștar dijon, fripturi de ochi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați E Vremea Fripturii! Ribeye Cu Brânză De Capră Și Muștar Cu Miere De Lămâie Meyer, Plăcintă Cu Brânză De Capră Cu Smochine Cu Rozmarin Și Lămâie Meyer, și Pizza cu Quinoa cu lămâie Meyer, brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură directă și indirectă ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Bateți împreună mierea, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale și sucul de lămâie într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Muștar Dijon
Suc De Lămâie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se amestecă brânza, ierburile și uleiul de măsline într-un castron până se combină și se condimentează cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Brânză
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Ungeți fripturile cu ulei de canola și presărați generos cu sare și piper. Grătiți la foc direct până se carbonizează ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și îndepărtați-le de cărbuni, închideți capacul și grătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 135 de grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
7
Scoateți de pe grătar pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fulgi De Legume
8
Topiți fripturile cu brânza de capră și stropiți cu vinaigreta. Împrăștiați năsturelul peste vârfuri, apoi terminați cu un strop bun de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Vinetă
Nasturel
Ulei De Măsline
Friptură
9
Încingeți platoul cu jumătățile de lămâie la grătar.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.