Ochi de coastă cu brânză de capră, muștar Meyer cu lămâie și miere și Nasturel

Ochi de coastă cu brânză de capră, muștar Meyer cu lămâie și miere și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ochii de coaste cu brânză de capră, muștar Meyer cu miere de lămâie și Nasturel. Pentru $ 8.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1007 calorii, 61G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de suc de lămâie, muștar dijon, fripturi de ochi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați E Vremea Fripturii! Ribeye Cu Brânză De Capră Și Muștar Cu Miere De Lămâie Meyer, Plăcintă Cu Brânză De Capră Cu Smochine Cu Rozmarin Și Lămâie Meyer, și Pizza cu Quinoa cu lămâie Meyer, brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură directă și indirectă ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Bateți împreună mierea, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale și sucul de lămâie într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă brânza, ierburile și uleiul de măsline într-un castron până se combină și se condimentează cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți fripturile cu ulei de canola și presărați generos cu sare și piper. Grătiți la foc direct până se carbonizează ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și îndepărtați-le de cărbuni, închideți capacul și grătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 135 de grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți de pe grătar pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Topiți fripturile cu brânza de capră și stropiți cu vinaigreta. Împrăștiați năsturelul peste vârfuri, apoi terminați cu un strop bun de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VinetăVinetă
NasturelNasturel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
9
Încingeți platoul cu jumătățile de lămâie la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista