Oasele și sângele

Bones & Blood este un aperitiv care servește 40. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, nucșoară măcinată, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort ricotta cu umplutură de portocale sanguină, topping de mascarpone cu frișcă și felii de portocale sanguină confiate, salată de portocale sanguină + ghimbir și vinaigretă de portocale sanguină Cayenne și T-Bones cu ceapă.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, combinați făina, migdalele, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara.
Se adauga vanilia, crema de tartru, sarea si colorantul alimentar, daca se doreste, la albusuri. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Încorporați amestecul de făină.
Tăiați un 1/2 inch. gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic. Umpleți punga cu amestecul de albușuri. Conductă de 4 in. busteni pe foi de copt tapetate cu pergament. Conductă două 1/2 inchi. bile la ambele capete ale fiecărui buștean.
Coaceți la 300° timp de 25-30 de minute sau până când sunt fermi la atingere.
Scoateți pe rafturi de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați smântâna, chipsurile de ciocolată și jeleul. Pune la microunde la putere maximă la intervale de 30 de secunde până se topește; se amestecă până la omogenizare. Nuanță roșu dacă se dorește. Se răcește la temperatura camerei și se servește cu oase. Pune la frigider sosul rămas.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.