Oasele și sângele

Oasele și sângele
Bones & Blood este un aperitiv care servește 40. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, nucșoară măcinată, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort ricotta cu umplutură de portocale sanguină, topping de mascarpone cu frișcă și felii de portocale sanguină confiate, salată de portocale sanguină + ghimbir și vinaigretă de portocale sanguină Cayenne și T-Bones cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, combinați făina, migdalele, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Ceapa Rasa TocataCeapa Rasa Tocata
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Se adauga vanilia, crema de tartru, sarea si colorantul alimentar, daca se doreste, la albusuri. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Încorporați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
72 De Biscuiți Cu Aromă De Unt72 De Biscuiți Cu Aromă De Unt
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Scoici Crude Pe Jumătate De CoajăScoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
3
Tăiați un 1/2 inch. gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic. Umpleți punga cu amestecul de albușuri. Conductă de 4 in. busteni pe foi de copt tapetate cu pergament. Conductă două 1/2 inchi. bile la ambele capete ale fiecărui buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
4
Coaceți la 300° timp de 25-30 de minute sau până când sunt fermi la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
5
Scoateți pe rafturi de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
6
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați smântâna, chipsurile de ciocolată și jeleul. Pune la microunde la putere maximă la intervale de 30 de secunde până se topește; se amestecă până la omogenizare. Nuanță roșu dacă se dorește. Se răcește la temperatura camerei și se servește cu oase. Pune la frigider sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune întregi Albite, PrăjiteAlune întregi Albite, Prăjite
1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista