Oase Crocante
Oasele crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 121 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați paprika, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Texas T-Bones, Oase Siropoase, și Oase Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu margini cu folie. Setați suportul de sârmă pe foaie și ceață cu spray de gătit antiaderent.
Combinați fulgi de porumb, sare, praf de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, cimbru și 1/4 cană maioneză într-un bol mediu. Se amestecă până când amestecul este sfărâmicios.
Înveliți fiecare tambur cu 1/2 lingură. maioneză, apoi înveliți cu amestec de firimituri.
Se pune pe raft pregătit.
Coaceți până când puiul este auriu și un termometru citit instantaneu introdus în registrele picioarelor 74°, aproximativ 30 de minute, tentând cu folie dacă picioarele încep să se rumenească prea repede.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați puiul să se odihnească 10 minute. Înfășurați capătul osos al fiecărui tambur cu folie de aluminiu și serviți.