Oameni De Turtă Dulce

Oameni De Turtă Dulce
Oamenii de turtă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 26 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Oameni De Turtă Dulce, Oameni De Turtă Dulce, și Oameni de turtă dulce crudă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti fursecurile, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea, amestecând bine amestecul cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Puneți zahărul brun și untul într-un castron. Bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați sirop de trestie, melasă și ou; bate 1 minut sau până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De TrestieSirop De Trestie
MelasăMelasă
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică 1 minut sau până când se combină. Apăsați ușor amestecul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați fiecare porție de aluat la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu tăietori de 5 inci pentru a forma 26 de fursecuri. (Reroll resturi, după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
9
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Scoateți fursecurile de pe foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Puneți glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Tăiați o gaură mică dintr-un colț al pungii. Puneți glazura pe cookie - uri după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Revista