Oameni De Turtă Dulce
Oamenii de turtă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 26 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Oameni De Turtă Dulce, Oameni De Turtă Dulce, și Oameni de turtă dulce crudă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti fursecurile, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea, amestecând bine amestecul cu un bici.
Puneți zahărul brun și untul într-un castron. Bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați sirop de trestie, melasă și ou; bate 1 minut sau până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică 1 minut sau până când se combină. Apăsați ușor amestecul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare porție de aluat la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu tăietori de 5 inci pentru a forma 26 de fursecuri. (Reroll resturi, după cum este necesar.)
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 5 minute.
Scoateți fursecurile de pe foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Puneți glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Tăiați o gaură mică dintr-un colț al pungii. Puneți glazura pe cookie - uri după cum doriți.