Oală rustică de carne și fasole

Oală rustică de carne și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea rustică și oala de fasole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1022 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 5.86 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, legături de cârnați periate, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne, Sos rustic de roșii la foc mic cu carne, și Plăcintă rustică cu carne de curcan – o alternativă sănătoasă în acest Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați cârnații pe o tigaie pentru broiler și gătiți 6 inci de la sursa de căldură 15 minute rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 întoarceți tigaia și slănina tocată. Gatiti bacon 1 minut, apoi adaugati pui si carne de porc si cuburi maro pe toate partile, 3 minute. Condimentați carnea cu cimbru, sare și piper și adăugați usturoi, legume și frunze de dafin în oală. Gatiti 5 minute amestecand ocazional, apoi deglazati tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Feliați cârnații pe un unghi și adăugați bucăți în oala de pe aragaz. Se amestecă roșiile și fasolea și se încălzește. Reglați condimentele și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se fierbe bagheta despicată până devine aurie. Frecați pâinea cu usturoi crăpat și stropiți cu ulei. Tăiați gros pâinea și împrăștiați bucățile în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Serviți cassouletul direct din oala fierbinte de la masă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista