Oală de pui cu legume
Rețeta de oală cu legume cu pui se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 400 de calorii. Pentru 1,44 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de produse de patiserie), ceapă, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și ghiveciul cu pui cu legume, ghiveciul cu pui și legume de toamnă și ghiveciul cu pui și rădăcină.
Instrucțiuni
Puneți morcovii, cartofii, ceapa și țelina într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgere. Se amestecă supa și puiul. Se amestecă ușor mazărea.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas adanc de copt.
Întindeți aluatul pentru a se potrivi deasupra vasului; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Coaceți la 350° timp de 50 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este spumoasă.