Oala sub presiune Tocanita de vita

Oala sub presiune Tocanita de vita
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, tocană de vită la oală sub presiune ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete de încercat. O porție conține 1121 de calorii, 83 g de proteine și 57 g de grăsimi. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta serveste 3. Este perfecta pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ciuperci, morcovi - bucăți, țelină - bucăți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Tocanita de vita la oala sub presiune, tocanita de vita la oala sub presiune si tocanita de vita Guinness la oala sub presiune sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tocană de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Bodegas Naveran Dama Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista