Oala sub presiune fasole roșie și cârnați

Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Oala sub presiune fasolea roșie și cârnații ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 253 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ardei gras, chimen măcinat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Oala Sub Presiune Fasole Neagră, și Oala Sub Presiune Fasole La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea roșie, cârnații, frunza de dafin, condimentul Cajun, usturoiul, ceapa, țelina, ardeiul verde, pătrunjelul sărat și chimenul în oala sub presiune.
Se toarnă în apă pentru a acoperi, în conformitate cu instrucțiunile producătorului (nu treceți peste linia din interiorul vasului). Se amestecă pentru a combina.
Sigilați capacul și aduceți oala la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 30 de minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural.
Scoateți capacul, amestecați și serviți.