Oala Sub Presiune Chili
Oala sub presiune Chili necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 3.93 pe portie. O porție conține 838 calorii, 97G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, uleiul de arahide, ardeii chipotle în sosul adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare sunt Oala Sub Presiune Chili, Oala Sub Presiune Linte Chili, și Oala Sub Presiune Carne De Vânat Chili.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați carnea într-un bol mare de amestecare și aruncați cu uleiul de arahide și sarea. Pune deoparte.
Încălziți o oală sub presiune cu fund greu de 6 litri la foc mare până la cald.
Adăugați carnea în 3 sau 4 loturi și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe lot. După ce fiecare lot este rumenit, așezați carnea într-un castron mare curat.
După ce toată carnea s-a rumenit, adăugați berea în aragaz pentru a degrada oala.
Răzuiți bucățile rumenite din fundul vasului.
Adăugați carnea înapoi la oala sub presiune împreună cu salsa, chipsuri de tortilla, ardei chipotle, sos adobo, pastă de roșii, pudră de chili și chimen măcinat și amestecați pentru a combina. Blocați capacul în poziție conform instrucțiunilor producătorului. Când aburul începe să șuieră din aragaz, reduceți căldura la minim, suficient pentru a menține un fluier foarte slab. Gatiti timp de 25 de minute.
Scoateți din căldură și eliberați cu grijă aburul.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Galben pal cu accente aurii. Aromă cu intensitate bună, fructe albe coapte, cum ar fi mere și piersici. Note de anason, fenicul. Reminiscențe de note de patiserie, drojdie și flori uscate. Nuci uscate. Unul experimentează munca de peste cinci ani de îmbătrânire pe drojdie.Pe palat, larg la intrare, plin și cremos pe palat. Gros și catifea. Florile albe uscate și aromele de fructe revin pe palat. Aciditatea sa bună oferă un finisaj revigorant și de durată.