O atingere de brioșe de primăvară
Touch of Spring Muffins ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 151 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de făină, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru primavara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Touch of Evil, The Magic Torch Touch și Touch of Honey Biscuits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bate oul, laptele și uleiul până se omogenizează. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați căpșunile și rubarba.
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Pune o jumătate de căpșuni, cu partea tăiată în jos, pe fiecare.
Coaceți la 375° timp de 22-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.