Năut și muștar glazurat Balsamic
Năutul glazurat Balsamic și verdeața de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar, oțet balsamic, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Balsamic Glazurate Collard Verde, Somon Glazurat Ușor Balsamic-Miere-Muștar, și Maple-Muștar-Fripturi Balsamice Glazurate Cu Brânză Albastră-Pecan Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice tulpini mari de pe verdeață și aruncați-le. Rupeți frunzele în bucăți de mușcătură. Într-o oală adâncă sau wok, saut și ceapa într-o lingură sau două de bulion de legume până când se estompează în cea mai mare parte până la roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul tocat și ardeiul roșu și încă o lingură de bulion și gătiți, amestecând, încă un minut.
Adăugați verdeața de muștar, 2 linguri de bulion și gătiți, amestecând, până când verdeața este ofilită, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3-5 minute. Se amestecă sarea, dacă se folosește.
Scoateți verdeața și ceapa din tigaie cu o lingură pliată și puneți-o într-un vas de servit, lăsând orice lichid în tigaie.
Adăugați oțetul balsamic, sosul de soia și agave sau zahăr în lichidul din tigaie (dacă nu există lichid, adăugați 2 linguri de bulion).
Adăugați nautul și gătiți, amestecând, la foc mediu până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate. Puneți năutul peste verdeață și stropiți sosul peste tot.
Se servește cald, cu oțet balsamic suplimentar la masă.