Năutul prăjit cu condimente indiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de garam masala, sare, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Năut Condimentat Indian, Năut condimentat Indian cu spanac, și Varză și năut condimentate Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă împreună năutul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, zahărul brun, chimenul, coriandrul, scorțișoara, garam masala, piperul negru, piperul cayenne și sarea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Garam Masala
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Năut
Coriandru
Ulei De Măsline
Scorțișoară
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Întindeți amestecul de naut într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când nautul este maro închis în pete, crocant și s-a micșorat destul de mult, 25 până la 30 de minute, amestecând la jumătatea timpului de gătit. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.