Năut Prăjit Cu Condimente Indiene
Năutul prăjit cu condimente indiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de garam masala, sare, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Năut Condimentat Indian, Năut condimentat Indian cu spanac, și Varză și năut condimentate Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună năutul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, zahărul brun, chimenul, coriandrul, scorțișoara, garam masala, piperul negru, piperul cayenne și sarea într-un bol de amestecare.
Întindeți amestecul de naut într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când nautul este maro închis în pete, crocant și s-a micșorat destul de mult, 25 până la 30 de minute, amestecând la jumătatea timpului de gătit. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.