Năut Picant Pakistanez

Năut Picant Pakistanez
Năutul picant pakistanez necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 219 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, piper de lămâie, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Încercați Năut Picant, Năut Picant, și Năut Prăjit Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mic, ulei cald și chimen; se încălzește până când chimenul devine o nuanță mai închisă de maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare, praf de chili și condimente de lămâie și piper; se amestecă bine. Se amestecă roșiile; odată ce sucul începe să se îngroașe, se adaugă năutul și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
NăutNăut
CondimenteCondimente
TomateTomate
PiperPiper
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
3
Adăugați suc de lămâie și amestecați bine; adăugați ceapa și amestecați până devin moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc și se pune într-un bol de servire; serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista