Năut fierte și Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți sare și piper kosher, chile, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Calamari înăbușit cu roșii, Pui fiert și năut, și pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați rapid năutul punându-le într-o oală mare cu fund greu și acoperindu-le cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute; se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți năutul și întoarceți-le în oală. Acoperiți-le cu apă proaspătă cu aproximativ 2 inci, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți fasolea până când sunt fragede, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Curățați oala și puneți-o înapoi pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Încălziți uleiul de măsline și gătiți ceapa, usturoiul, chili, cimbru și frunzele de dafin până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați ardeiul și chimenul și gătiți timp de 1 minut. Zdrobiți manual roșiile și adăugați-le cu sucul lor în oală împreună cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați năutul, ardeii prăjiți și calamarii și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți până când toate aromele s-au amestecat și Calamarul este fraged, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Calmar
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8
Serviți în vase mici cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)