Nutty Okra

Nutty Okra
Nutty Okra ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți la îndemână amestec de copt, arahide prăjite uscate, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Istoria secretă a supei Okra – Okra, Nutty, și Nutty Monk pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați okra cu sare și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
SareSare
2
Adăugați albușul de ou, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă împreună amestecul de coacere și următoarele 2 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați okra, aruncând pentru a acoperi; apăsați ușor amestecul de arahide pe okra, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
BameBame
4
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez sau o tigaie din fontă; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
5
Prăjiți okra, în loturi, 2 până la 4 minute sau până devin aurii; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
*1 (16-oz.) pachetul bame tăiate congelate, dezghețate, pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista