Nuke Ta Boston Placinta Cu Crema De
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Nuke Boston Cream Pie. O porție conține 413 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de amestec de tort, jumătate și jumătate, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Ice Cream Pie, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol nemetalic de dimensiuni medii, rezistent la căldură (foarte complicat având în vedere locul de desfășurare a cuptorului cu microunde), combinați zahărul, făina, oul și 1/4 cană de lapte împreună.
Încălziți acest vas neacoperit în cuptorul cu microunde timp de 2 minute sau până când sosul este gros și neted. Se amestecă la fiecare 30 de secunde.
Se pune la frigider pentru a se răci.
Într-o ceașcă de măsurare nemetalică rezistentă la căldură de 1 litru, combinați miere, bucăți de ciocolată și unt.
Încălziți Cupa (neacoperită ca mai sus) în cuptorul cu microunde timp de 2,5 până la 3 minute până când ciocolata se topește. Se amestecă ocazional.
Se amestecă treptat laptele și vanilia. Se amestecă bine.
Se încălzește (din nou neacoperit) în cuptorul cu microunde timp de 1,5 minute. Se răcește în frigider. În timp ce crema și toppingul se răcesc, pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor normale ale pachetului.
Ungeți două tigăi de tort nemetalice rezistente la căldură de 8 inci. Sau folosiți o grămadă de mini căni de copt, așa cum este ilustrat aici. Împărțiți aluatul între fiecare tigaie (sau căni) și acoperiți fiecare cu folie de plastic transparentă.
Se încălzește în cuptorul cu microunde timp de 6 minute sau până când testul cu scobitoarea are succes (când iese ne-lipicios). Dacă utilizați cupe, asigurați-vă că le întindeți la periferia cuptorului cu microunde. Au un potențial de ardere mult mai mare în centru.
Răsturnați prăjiturile pe un suport de răcire, rădăcinați ușor pentru Pats și bucurați-vă!