Nuga de fructe congelate cu sos de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână migdale albite, apă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cupe De Citrice Congelate, Ceașcă de fructe cu sos de citrice, și Salată de fructe cu sos de vanilie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați afine, caise, coacăze, coajă de portocală confiată și kirsch și lăsați să stea 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Coacăze
Kirsch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o farfurie de plăcintă, întindeți migdalele și fisticul și prăjiți timp de 7 până la 8 minute, până devin aurii; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Într-o cratiță medie, combinați 1/2 cană de zahăr cu apa și gătiți la foc mare până se formează un caramel chihlimbar mediu, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați 1 1/2 linguri de smântână și fierbeți timp de 2 minute. De pe foc, adăugați nucile și amestecați pentru a le acoperi uniform cu caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se toarnă nucile pe foaia de copt tapetată cu pergament și se întinde într-un strat subțire. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie pergament și, folosind un sucitor, rulați plat fragil; lasa sa se raceasca. Rupeți fragilul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Transferați fragilul într-un robot de bucătărie și pulsați până când este măcinat grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând 4 inci de surplombă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Scurgeți fructele uscate, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/2 cană de zahăr la viteză mare și continuați să bateți până când albii sunt fermi și lucioși. Într-un alt castron mare, bateți restul de 1 1/2 căni de smântână până se formează vârfuri ferme. Îndoiți cu grijă crema în albușurile bătute. Îndoiți fructele uscate și pământul fragil până când sunt distribuite uniform. Puneți Nuga în tigaia pregătită și neteziți blatul. Îndoiți plasticul și congelați până când este ferm, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Nuga
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță mică, combinați mierea cu boabele de vanilie și semințele și aduceți la fierbere. De pe foc, adăugați sucul de portocale, sucul de lămâie și coaja de portocală și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei