Nucă De Cocos Tiramisu

Nucă De Cocos Tiramisu
Rețeta de nucă de cocos Tiramisu ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 8 ore și 25 de minute. O porție conține 417 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ROM, nuci pecan, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tiramisu De Nucă De Cocos Prăjită, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, și Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți brânzeturile într-un castron mare cu un mixer de mână la viteză medie până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul granulat, romul și zahărul brun și continuați să bateți la viteză medie până când sunt combinate. Îndoiți în 1 cană de nucă de cocos, nuci pecan, ciocolată topită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
UmărUmăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent și apoi aliniați-o cu ladyfingers . Alternați straturile amestecului de ciocolată cu restul de ladyfingers, folosind o spatulă offset sau un cuțit de unt pulverizat cu spray de gătit antiaderent. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4
Scoateți din tigaie și decorați cu frișcă .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați restul de 1/2 cană de nucă de cocos peste frisca și radeți ușor ciocolata deasupra pentru a decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista