Nucă de cocos, nuci de Macadamia și scoarță de ciocolată neagră

Nucă de cocos, nuci de Macadamia și scoarță de ciocolată neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați nuca de cocos, nuca de Macadamia și coaja de ciocolată neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ciocolată, sare de mare, nuci de macadamia prăjite și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Neagră Și Coajă De Macadamia De Caramel, Tartă cu ciocolată neagră, nucă de cocos și nuci de Macadamia (GF, Paleo, Vegan) , și Cafea Prăjită Migdale + Nucă De Cocos Prăjită Ciocolata Neagra Coaja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde 1 cană 60% cacao dulce-amărui bucățele de ciocolată într-un castron sigur pentru microunde la 1 1/2 minute sau până la topire și netezire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți ciocolata topită într - un dreptunghi de 8 1/2 x 7 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci) pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară, folosind o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Presărați ciocolată cu 1/4 cană nucă de cocos îndulcită prăjită; 1/4 cană nuci macadamia prăjite nesărate și uscate tocate; și un vârf de sare de mare. Cuptor Cu Microunde 3 Linguri. bucățele de ciocolată albă și 1/2 linguriță. ulei de canola într-un vas sigur cu microunde la 1 minut sau până la topire și netezire, amestecând la intervale de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Nucă De Cocos îndulcităNucă De Cocos îndulcită
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Stropiți peste coaja de ciocolată. Se răcește coaja 30 de minute sau până când este fermă. Rupeți în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
ScoarțăScoarță
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista