Nucă De Cocos-Curry Tofu Se Amestecă
Coconut-Curry Tofu Stir-Fry este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, lapte de cocos, tofu suplimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Curry Ușor De Tofu De Nucă De Cocos, Curry Vegetarian de nucă de cocos cu Tofu, și Supă de tofu și Curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați tofu în mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Apăsați cu un obiect greu timp de aproximativ 30 de minute pentru a îndepărta excesul de apă.
Îndepărtați prosoapele de hârtie; pat tofu uscat, și se taie în cuburi de 3/4 inch.
. În timp ce tofu se scurge, combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
. În timp ce orezul gătește, încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați tofu; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor pe toate partile.
Scoateți tofu din tigaie; păstrați cald.
Se încălzește restul de 1 linguriță ulei de susan în tigaie.
Adăugați ghimbir și usturoi, și saut 30 de secunde.
Adăugați dovlecei și ardei gras; saut 2 minute.
Adauga ceapa verde; saut 4 minute sau până când legumele sunt clare de licitație.
Adăugați amestecul de sos de soia și tofu. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Serviți imediat peste orezul basmati gătit fierbinte.