Nucă De Cocos-Curry Fructe De Mare Cr Amperpes

Nucă De Cocos-Curry Fructe De Mare Cr Amperpes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fructele de mare cu nucă de cocos-Curry Cr Amperpes. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați CR amperpes curried, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ou Taitei Fructe De Mare Nucă De Cocos Curry, Clătite Elegante Cu Fructe De Mare, și Fructe De Mare Crepes Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați creveți, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați să stea până când creveții sunt abia Opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 1 până la 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Întoarceți tigaia cu bulion la foc mare. Când fierbeți din nou, adăugați somon, acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați să stea până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 9 minute. Cu lingura cu fante, transferați la bord.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se toarnă bulion într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un castron; clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/4 cană de unt; când s-a topit, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se presară făină peste ceapă și se amestecă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se ia de pe foc și se amestecă în bulionul rezervat și laptele de cocos, apoi se bate la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Se ia de pe foc.
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12
Între timp, scoateți orice bucăți de coajă din crab; pune crabul într-un castron. Când creveții și somonul sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați creveții în bucăți de 1/2 inch și cu o furculiță, somon în fulgi; pune-le în castron cu crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se amestecă în 1 1/2 cană sos de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Așezați un crpe plat într - o tigaie ușor unsă de 9 pe 13 inci. Lingurați aproximativ 1/3 cană din amestecul de fructe de mare pe jumătate din crpe, răspândindu-se la 1 inch de margine; pliați jumătate goală de crpe peste umplutură, apoi pliați din nou în jumătate pentru a forma un triunghi. Repetați pentru a umple CRPE-urile rămase, ușor suprapuse într-un singur strat în tigaie. Acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Descoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când CRPE-urile sunt fierbinți în centru, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Puneți sosul de nucă de cocos rămas uniform pe farfuriile de cină. Cu o spatulă largă, transferați CRPE în farfurii, așezând în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Presărați coriandru uniform peste CRPE.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
18
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista