Nucă De Cocos-Curry Fructe De Mare Cr Amperpes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fructele de mare cu nucă de cocos-Curry Cr Amperpes. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați CR amperpes curried, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ou Taitei Fructe De Mare Nucă De Cocos Curry, Clătite Elegante Cu Fructe De Mare, și Fructe De Mare Crepes Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați creveți, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Lăsați să stea până când creveții sunt abia Opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 1 până la 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o scândură.
Întoarceți tigaia cu bulion la foc mare. Când fierbeți din nou, adăugați somon, acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 9 minute. Cu lingura cu fante, transferați la bord.
Se toarnă bulion într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un castron; clătiți și uscați tigaia.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/4 cană de unt; când s-a topit, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 10 până la 15 minute.
Se presară făină peste ceapă și se amestecă timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă în bulionul rezervat și laptele de cocos, apoi se bate la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Între timp, scoateți orice bucăți de coajă din crab; pune crabul într-un castron. Când creveții și somonul sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați creveții în bucăți de 1/2 inch și cu o furculiță, somon în fulgi; pune-le în castron cu crab.
Se amestecă în 1 1/2 cană sos de nucă de cocos.
Așezați un crpe plat într - o tigaie ușor unsă de 9 pe 13 inci. Lingurați aproximativ 1/3 cană din amestecul de fructe de mare pe jumătate din crpe, răspândindu-se la 1 inch de margine; pliați jumătate goală de crpe peste umplutură, apoi pliați din nou în jumătate pentru a forma un triunghi. Repetați pentru a umple CRPE-urile rămase, ușor suprapuse într-un singur strat în tigaie. Acoperiți și răciți până la 1 zi.
Descoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când CRPE-urile sunt fierbinți în centru, 35 până la 40 de minute.
Puneți sosul de nucă de cocos rămas uniform pe farfuriile de cină. Cu o spatulă largă, transferați CRPE în farfurii, așezând în sos.
Presărați coriandru uniform peste CRPE.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.