Nucă De Cocos-Curry Fructe De Mare Cr Amperpes

Nucă De Cocos-Curry Fructe De Mare Cr Amperpes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fructele de mare cu nucă de cocos-Curry Cr Amperpes. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați CR amperpes curried, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ou Taitei Fructe De Mare Nucă De Cocos Curry, Clătite Elegante Cu Fructe De Mare, și Fructe De Mare Crepes Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați creveți, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să stea până când creveții sunt abia Opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 1 până la 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Întoarceți tigaia cu bulion la foc mare. Când fierbeți din nou, adăugați somon, acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 9 minute. Cu lingura cu fante, transferați la bord.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se toarnă bulion într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un castron; clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/4 cană de unt; când s-a topit, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se presară făină peste ceapă și se amestecă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se ia de pe foc și se amestecă în bulionul rezervat și laptele de cocos, apoi se bate la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se ia de pe foc.
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12
Între timp, scoateți orice bucăți de coajă din crab; pune crabul într-un castron. Când creveții și somonul sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați creveții în bucăți de 1/2 inch și cu o furculiță, somon în fulgi; pune-le în castron cu crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se amestecă în 1 1/2 cană sos de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Așezați un crpe plat într - o tigaie ușor unsă de 9 pe 13 inci. Lingurați aproximativ 1/3 cană din amestecul de fructe de mare pe jumătate din crpe, răspândindu-se la 1 inch de margine; pliați jumătate goală de crpe peste umplutură, apoi pliați din nou în jumătate pentru a forma un triunghi. Repetați pentru a umple CRPE-urile rămase, ușor suprapuse într-un singur strat în tigaie. Acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Descoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când CRPE-urile sunt fierbinți în centru, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Puneți sosul de nucă de cocos rămas uniform pe farfuriile de cină. Cu o spatulă largă, transferați CRPE în farfurii, așezând în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Presărați coriandru uniform peste CRPE.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
18
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista