Nucă De Cocos Crusted Crab Prăjituri

Nucă De Cocos Crusted Crab Prăjituri
Nucă de cocos Crusted Crab prăjituri este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 830 calorii, 24g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de pește asiatic, carne de crab, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nuc Crusted Crab prăjituri aka atunci când băieții sunt trist, Crab cu coajă moale cu coajă de nucă de cocos cu chutney de Mango, și Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sos de var, reteta urmeaza
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Puneți carnea de crab într-un castron mare și adăugați maioneza, ceapa, ardeiul gras, ghimbirul, sarea și piperul și combinați ușor folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabmeatCrabmeat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați 1/2 cană nucă de cocos și 1/2 cană panko și pliați ușor. Împărțiți amestecul în 8 movile și formați în chiftele cu diametrul de aproximativ 3 inci și grosimea de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Puneți prăjiturile pe o farfurie mare, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Când sunteți gata să prăjiți prăjiturile de crab, combinați 1 cană de nucă de cocos și 1 cană de panko într-un recipient superficial. Îndepărtați ușor prăjiturile din miezuri, scuturând orice exces. Puneți 2 skillete mari antiaderente la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
6
Adăugați aproximativ 3 linguri de ulei în fiecare tigaie. Când tigăile sunt fierbinți, așezați 4 prăjituri în fiecare tigaie. Întoarceți focul la mediu și prăjiți prăjiturile până devin aurii și încălzite, întorcând o dată cu o spatulă pentru a rumeni ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați prăjiturile de crab în farfurii, servind 2 fiecărei persoane, însoțite de ramekine de sos dulce de chili și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Pană De VarPană De Var
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Împingeți împreună toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista