Nucă De Cocos Cartofi Dulci De Două Ori Coapte

Nucă De Cocos Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Nucă de cocos de două ori coapte cartofi dulci este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi dulci, ghimbir, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Cartofi Dulci De Nucă De Cocos, și Nucă De Cocos Condimentat Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 10-12 minute sau până la licitație, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând cochilii subțiri. Într-un castron mare, amestecați pulpa cu lapte de nucă de cocos. Se amestecă siropul, ghimbirul, sosul adobo și sarea. Lingură în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se presară cu nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până la încălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista