Nucă De Cocos Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Nucă de cocos de două ori coapte cartofi dulci este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi dulci, ghimbir, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Cartofi Dulci De Nucă De Cocos, și Nucă De Cocos Condimentat Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 10-12 minute sau până la licitație, întorcându-se o dată.
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând cochilii subțiri. Într-un castron mare, amestecați pulpa cu lapte de nucă de cocos. Se amestecă siropul, ghimbirul, sosul adobo și sarea. Lingură în coji de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt.
Se presară cu nuci pecan și nucă de cocos.
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până la încălzire.