Nuci picante cu usturoi prăjit, șalotă și rozmarin
Nuci picante cu usturoi prăjit, șalotă și rozmarin este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 390 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun ferm, rozmarin, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Mixte De Rozmarin Picant, Nuci Condimentate Cu Usturoi De Rozmarin Italian, și Nuci Prăjite Cu Rozmarin Picant / Cocteil Nibbles.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați nucile într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini. Prăjiți până când nucile sunt aurii și parfumate, 8 până la 12 minute, rotind tigăile la jumătatea gătitului.
Transferați nucile într-un castron mare și lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotele și usturoiul; se prăjește până devine auriu, 3 până la 5 minute.
Transferați șalotele și usturoiul pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.Topiți untul și turnați-l peste nuci.
Adăugați rozmarinul, fulgii de ardei roșu, zahărul brun și sarea și amestecați bine pentru a combina. Aruncați usturoiul crocant și șalotele.
Se servește cald. Nucile pot fi reîncălzite într-un cuptor de 300 de grade F. timp de 10 minute.