Nuci pecan cu zahăr și condimente
Pecanii cu zahăr și condimente sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, scorțișoară măcinată, jumătăți și bucăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nuci Pecan Cu Zahăr Și Condimente, Nuci pecan cu zahăr și condimente – acestea sunt nucile confiate pe care le găsiți în mall-uri, târguri și aeroporturi, și Pecan Chinezesc Cu Cinci Condimente.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți albușul de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați nuci pecan și amestecați până când sunt acoperite uniform.
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează.
Presărați amestecul de zahăr peste nuci pecan; amestecați ușor până când nucile pecan sunt acoperite uniform.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat într - o tigaie cu role de jeleu de 15 x 10 inci, ușor unsă cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 24 până la 26 de minute sau până când pecanele sunt prăjite și uscate, amestecând o dată după 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Notă: pentru a face înainte, pregătiți nuci pecan conform instrucțiunilor. Păstrați într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar la temperatura camerei până la 3 zile sau congelați până la 3 săptămâni.